piramida, sprzedasz dobre auto a nasłuchasz się lub naczytasz, że dobrego nie kupisz
[INFO] Serwis Klimatyzacji
Zwiń
X
-
[INFO] Serwis Klimatyzacji
Witam.
Ostatnim czasem nawaliła mi klimatyzacja i nie chłodzi a jak załapie to po bardzo długim czasie o ile załapie ;/
I szukam jakiegoś serwisu klimatyzacji na Śląsku, który upora się z tym problemem. Jak ktoś zna jakieś dobre miejsce to proszę o info.
PozdrawiamStara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
Nowa Czarnulka O3 RS
Sprzedam - Kabelek VCDS PL 11.11 - PRIV
-
-
Gdzie można zrobić przegląd klimatyzacji uzupełnić płyny,olej i odgrzybić za rozsądną cenę w okolicach K-ce?"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
-
Nie ma godnego polecenia serwisu klimatyzacji w okolicy?? Aż tak kiepsko w naszym rejonie z tym??"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
Komentarz
-
-
Diesel Service Śmietana
43-210 Kobiór
ul. Kobiórska 77 tel. (32) 218 86 16
uwaga
nie robimy pompowtryskiwaczy
Komentarz
-
-
Dziś w desperacji zadzwoniłem do Skody Katowice Gazda i okazało się że mają promocją za 179zł wszystko w komplecie. Sparowanie , wymiana czynnika i odgrzybianie. Więc nie będę już szukał, bo taniej i dobrze nie znajdę raczej.
mattyah4x4, Zadzwoniłem do niego z ciekawości 250zł."Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krissosDziś w desperacji zadzwoniłem do Skody Katowice Gazda i okazało się że mają promocją za 179zł wszystko w komplecie. Sparowanie , wymiana czynnika i odgrzybianie. Więc nie będę już szukał, bo taniej i dobrze nie znajdę raczej.
stara sztuczka...Diesel Service Śmietana
43-210 Kobiór
ul. Kobiórska 77 tel. (32) 218 86 16
uwaga
nie robimy pompowtryskiwaczy
Komentarz
-
-
Kumpel był wczoraj i płacił 179zł. Ale dzięki sprawdzę to żeby nie było rozczarowania :szeroki_usmiech"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
Komentarz
-
-
Byłem dziś w serwisie na klimatyzację i koszt 179zł + filtr Wszystko zrobione Uzupełniony czynnik chłodzący Odgrzybianie (ozonowanie)
Niestety okazało się że mam do wymiany skraplacz klimatyzacji :twisted:
Trochę szybko bo auto ma niecałe 2,5roku , a jak byłem na przeglądzie ok pół roku temu (auto jeszcze na gwarancji) to wszystko było dobrze, od tamtej pory klimy nie używałem bo pogoda nie pozwoliła zbytnio :diabelski_usmiech"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
Komentarz
-
Komentarz